Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Surprinşi în flagrant de jandarmi, în timp ce tăiau lemne ilegal

Doi sălăjeni au fost surprinşi într-o pădure de pe raza localităţii Derşida, în timp ce tăiau mai mulţi arbori, aceştia cauzând prejudiu de peste 7.000 de lei


În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, jandarmii sălăjeni au surprins, în flagrant, mai multe persoane care încercau să sustragă material lemnos.

Incidentul a avut loc marți, 28 ianuarie, în jurul orei 13.00, într-o pădure de pe raza localității Derșida. La fața locului s-a stabilit că doi bărbați, cu vârsta de 38, respectiv 54 de ani, au tăiat mai mulți arbori, nemarcați silvic, din speciile gorun și cer, cauzând un prejudiciu de peste 7000 de lei.

Față de făptuitori, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunilor de „tăiere fără drept” și „furt de arbori”, conform art. 107 şi art. 109, din Legea nr.46/2008. Actele de constatare urmează să fie înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor, iar masa lemnoasă, aproximativ 4 metri cubi, două motofierăstraie și un topor, au fost confiscate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj