Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Play-off-ul din Liga a IV-a va fi benefic, deoarece vom avea meciuri tari”

Conducătorul de la Sportul Şimleu consideră că play-off-ul din Liga a IV-a este benefic datorită meciurilor cu intensitate mare, astfel că echipa campioană a Sălajului va fi mai pregătită pentru un duel mai puternic la barajul de promovare în Liga a III-a


Sportul Şimleu şi Rapid Jibou duc o luptă la baionetă pentru titlu, cele două grupări fiind la egalitate de puncte după 13 etape.

Suspansul în bătălia la primul loc continuă, având în vedere că după terminarea sezonului regulat, primele patru clasate intră în play-off, unde se vor mai juca şase etape.

“Este o idee bună cu acest play-off. Judeţul nostru  nu are un campionat atât de puternic, iar când te duci la baraj ai de suferit în faţa unor grupări din campionate mai puternice. Acel play-off va fi benefic, deoarece vom avea meciuri cu aceeaşi intensitate.În astfel de jocuri, altfel este mobilizarea jucătorilor. Noi mizăm mult pe valoarea individuală a jucătorilor noştri şi pe dorinţa lor de a face pasul într-un eşalon superior”, spune Ioan Gurzău, care a vorbit şi despre nivelul campionatului, la startul căruia sunt doar 11 formaţii.

“Primele 5 – 6 echipe sunt mai organizate şi se văd şi rezultatele. Formaţiile din partea a doua a clasamentului este clar că se întâlnesc doar duminica la meci şi atunci  parcursul lor nu este cel mai bun”, a precizat acesta.

Cât despre arbitraj, preşedintele de la Sportul Şimleu nu se plânge. “Nu am avut probleme de arbitraj. Scăpări mai sunt, fiindcă acesta este nivelul la care evoluăm. Tot timpul le-a spus jucătorior că nivelul arbitrajului este precum nivelul fotbalului. Când vor ajunge în Liga a III-a sau mai sus, vor avea parte de arbitraje de un nivel mai ridicat. Dacă se mai fac greşeli, acestea nu sunt cu intenţie”, a precizat conducătorul de la Sportul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL