Connect with us

DIVIZIA A1

Gabriel Ghionea: “Publicul a fost la înălţime în meciul cu Dinamo”

Centrul celor de la CS Volei Municipal Zalău a reuşit cele mai multe blocaje, alături de Sauli Sinkkonen, în meciul cu “alb-roşii”, contribuind la victorie mare obţinută de sălăjeni în faţa echipei din capitală. Voleibalist a remarcat la finalul partidei şi publicul numeros de care s-a bucurat Volei Municipal la disputa cu Dinamo


Volei Municipal Zalău a reuşit o victorie mare în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, reuşind să egaleze la puncte echipa din capitală. Un aport important la acest succes l-a avut şi Nicolae Gabriel Ghionea, cel care a fost excelent la blocaje.

Din cele 7 puncte reuşite de Ghionea, 3 au venit în urma unor blocaje excelente. De altfel, centrul Zalăului, alături de Sauli Sinkkonen a reuşit cele mai multe blocaje în acest joc.

Totuşi, pentru acest derby, Volei Municipal a beneficiat de cel mai numeros public din acest sezon, iar la finalul partidei, Nicolae Gabriel Ghionea a ţinut să remarce acest aspect şi a avut doar cuvinte de laudă pentru publicul numeros din tribunele Sălii Sporturilor de la partida cu Dinamo.

„În primul rând ne-am pregătit foarte bine din punct de vedere tactic şi în meciul cu Dinamo ne-a ieşit foarte bine şi serviciul. Atmosfera din echipă ne-a ajutat foarte mult şi publicul de asemenea. Am învins liderul şi chiar dacă mulţi nu se aşteptau, noi ne-am pregătit foarte bine şi am reuşit să câştigăm. Publicul a fost la înălţime, a fost un public frumos şi gălăgios şi sper ca în continuare să vină în număr mare, chiar şi la meciuri mai uşoare”, a declarat Nicolae Ghionea.

Pentru Volei Municipal Zalău urmează partida tur din Cupa Challenge, contra cehilor de la VK Cez Karlovarsko. Duelul va avea loc miercuri, de la ora 19.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1