Connect with us

FOTBAL

Tudor Ţăranu, impresionat de ce a găsit la SCM Zalău: “Există condiţii pe care multe echipe din Liga a II-a nu le au!”


Fotbalistul din Constanţa are peste 50 de jocuri în eşalonul secund, la Farul, Dunărea Brăila şi Daco Getica Bucureşti şi a venit la SCM Zalău de la Astra II. Jucătorul a semnat cu SCM pe un an şi jumătate şi s-a declarat mulţumit de ce condiţii a găsit la gruparea de sub Meseş


Conducerea tehnică şi cea administrativă de la SCM Zalău a căutat intens jucători care să vină şi să întărească echipa. S-a apelat la fotbalişti cu experienţă în eşaloanele superioare, iar gruparea de sub Meseş a reuşit să-i transfere în această iarnă pe Raul Stanciu, Robert Popescu, Andrei Pavel, Florin Istrate şi Tudor Ţăranu.

Ultimul vine tocmai de la Astra Giurgiu, formaţie cu care era sub contract. Se vorbea despre un împrumut al său la Zalău, dar până la urmă, Tudor Ţăranu a devenit definitiv jucătorul Zalăul pentru un an şi jumătate.

Chiar dacă are doar 21 de ani, jucătorul originar din Constanţa are un cv stufos, începând din perioada junioratului pe care l-a făcut la Farul, Viitorul lui Hagi şi de la 13 ani până la 17 ani la FCSB.

A debutat în Liga a II-a la nici 18 ani

Pe când încă nu avea 18 ani, Tudor Ţăranu a şi debutat în Liga a II-a, la Farul Constanţa, în sezonul 2015 – 2016. Tot la Farul şi tot în eşalonul secund, fundaşul a mai fost în anul 2018, iar în eşalonul secund a mai trecut pe la Dunărea Brăila şi Daco Getica Bucureşti.

Are aproximativ 50 de meciuri la acest nivel şi mai puţine în Liga a III-a, eşalon în care a evoluat pentru Delta Dobrogea Tulcea şi Astra II.

În vara anului trecut, constănţeanul a ajuns la Astra, dar nu a apucat să joace pentru prima echipă ci doar să se pregătească cu lotul formaţiei din Liga 1. Ţăranu a jucat la Astra II, grupare ce activează în Seria a III-a.

A devenit liber în iarnă şi a venit la SCM Zalău unde a fost impresionat de ce condiţii a găsit.

“Nu m-am simţit la nicio echipă atât de dorit, precum la Zalău”

Deşi a venit la penultima clasată din Seria a V-a, Tudor Ţăranu nu consideră un pas în spate. Ba din contră, s-a arătat foarte mulţumit de ce a întâlnit la SCM şi de primirea pe care a avut-o.

“Nu m-am simţit la nicio echipă atât de dorit precum la Zalău. Am întâlnit nişte oameni de nota 20,  pe care nu o să-i dezamăgesc niciodată. Voi da tot ce pot pentru SCM”, a spus fotbalistul, care consideră că noua sa echipă nu va avea emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

“După lotul pe care îl avem nici nu se pune problema retrogradării. Oricum, după 3 – 4 etape sunt convins că vom ieşi din această zonă, iar din vară sper să tragem la promovarea în Liga a II-a. Oamenii de aici îşi doresc performanţă”, a spus jucătorul.

“M-a atras conducerea, staff-ul tehnic şi jucătorii. Pe câţiva dintre ei îi şi cunoşteam. Nu m-a interesat faptul  că SCM Zalău este pe penultimul loc. Am venit aici să ajut la îndeplinrea obiectivelor şi la final de campionat să fim cât mai sus. Auzisem de condiţii şi de ce este la Zalău, dar nu mă aşteptam ca oamenii să fie atât de deschiş şi atât de corecţi. La Zalău există condiţii pe care multe echipe din Liga a II-a nu le au!” – Tudor Ţăranu

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL