Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea şi-a început seria amicalelor cu o victorie clară


La prima partidă de verificare din acestă iarnă, liderul Seriei a V-a din Liga a III-a a câştigat cu 5 – 0 în faţa echipe din Liga a IV-a Cluj, Unirea Iclod


Liderul Seriei a V-a din Liga a III-a s-a reunit de o săptămână şi a început pregătirile pentru retur, pe care îl abordează cu gândul la promovarea în Liga a II-a.

În aceste condiţii, ACS FC Recea şi-a întărit lotul cu fundaşul central Gabriel Oiţă, venit din Liga a II-a, de la Pandurii, dar şi cu atacantul Claudiu Coltor, care a fost adus de la Metalurgistul Cugir.

După câteva zile de pregătire pe plan local, ACS FC Recea a disputat şi primul amical al iernii, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, la baza sportivă din Iclod, dotată cu o suprafaţă sintetică.

Unirea Iclod a fost adversara liderului din Seria a V-a, o formaţie care ocupă locul 5 în Liga a IV-a Cluj, în faţa căreia, ACS FC Recea s-a impus cu 5 – 0.

Pentru acest joc, antrenorii Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic au format două echipe, având la dispoziţie 22 de jucători.

În prima repriză, jocul a fost mai echilibrat, iar singurul gol a fost reuşit de Janos Cristian. În partea secundă, când garnitura s-a schimbat, ACS FC Recea a dominat de o manieră clară jocul şi s-a desprins. Ciprian Brata a făcut 0 – 2 din lovitură liberă, iar Alex Oltean a reuşit o “dublă”, în timp ce tabela a fost închisă de Alex Mărieş.

“A fost un amical bun, iar băieţii s-au mişcat bine, pe un teren foarte bun. Suntem la început de pregătire şi mai trebuie să lucrăm la îmbunătăţirea părţii fizice”, a spus secundul Ovidiu Mic.

ACS FC Recea va juca următorul amical sâmbătă, în deplasare la CFR Cluj II, urmând ca pe 12 februarie, maramureşenii să mai întâlnească pe SCM Zalău, după care echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic va pleca în cantonament, în Antalya.

Unirea Iclod – ACS FC Recea 0 – 5 (0 – 1)

Au marcat: Janos Cristian, Ciprian Brata, Alex Oltean (2) şi Alex Mărieş

ACS FC Recea în prima repriză: Mihai Marc – Bogdan Paşca, Lorant Kis, Andrei David, Mihai Cohan, Raini Bandula, Vlad Opriş, Romario Rus, Cătălin Jucan, Janos Cristian şi Claudiu Coltor

ACS FC Recea în repriza a II-a: Alin Bota – Claudiu Maftei, Gabriel Oiţă, Milian Urs, Marius Potcoavă, Adrian Micaş, Alex Mărieş, Ciprian Brata, Viorel Chinde, Arthur Teut şi Alex Oltean

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL