Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase, după victoria cu Dinamo: “Este o victorie frumoasă şi ne bucurăm de fiecare dată când publicul este alături de noi”

Antrenorul celor de la Volei Municipal s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale, dar şi de publicul numeros, prezent în tribunele Sălii Sporturilor


Volei Municipal Zalău a reuşit o victorie mare sâmbătă după-amiază, reuşind să învingă în patru seturi echipa Dinamo Bucureşti, fostul lider din Divizia A1. Tocmai în urma acestui eşec, alb-roşii au cedat fotoliul de lider celor de la Arcada Galaţi.

Bogdan Tănase, antrenorul sălăjeni se declară mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi a ţinut să mulţumească şi publicului prezent în tribunele Sălii Sporturilor, public ce a încurajat echipa pe tot parcursul jocului.

“Este o victorie frumoasă. Am muncit intens toată săptămâna pentru acest meci şi mă bucur că am cules şi roadele. Am jucat bine în momentele grele şi am ştiut să jucăm inteligent, iar aici cred că s-a făcut diferenţa. Publicul a fost al şaptelea jucător pentru noi şi tocmai de aceea le cerem sprijinul şi ne bucurăm de fiecare dată când sunt alături de noi. S-a văzut clar aportul lor în meciul cu Dinamo, deoarece a fost o atmosferă pe care fiecare sportiv şi-ar dori-o”, a declarat Bogdan Tănase.

În urma victoriei obţinute în patru seturi în faţa echipei din capitală, Volei Municipal Zalău a egalat Dinamo la puncte, ambele având 29. Bucureştenii ocupă locul secund în Divizia A1, în timp ce sălăjenii completează podiumul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1