Connect with us

TENIS

CSM Zalău a pierdut o mare campioană

Campioană naţională la junioare III la tenis de masă şi componentă a lotului naţional,  Alesia Sferlea s-a transferat de la Clubul Sportiv Municipal Zalău la CSM Arad


În ultimii ani, secţia de tenis de masă de la CSM Zalău a ieşit în evidenţă graţie unor rezultate foarte bune obţinute de Demjen Eszter, Camelia Chira, dar mai ales, Alesia Sferlea. Deşi este originară din Oradea, Sferlea a fost legitimată la CSM Zalău, unde s-a pregătit sub aripa antrenorului Victor Puie.

În perioada în care a reprezentat CSM Zalău la competiţiile oficiale organizate de Federaţia Română de Tenis de Masă, Alesia Sferlea a reuşit să devină dublă campioană naţională la categoria de vârstă juniori III. De asemenea, Alesia a ajuns şi la lotul naţional al României.

Este una dintre cele mai promiţătoare tenismene din ţară şi tocmai din acest motiv, atât ea, cât şi părinţii Alesiei îşi doresc mai mult, îşi doresc ca tânăra tenismenă să ajungă la cel mai înalt nivel.

Trebuie să menţionăm faptul că Alesia Sferlea joacă de o jumătate de an şi la ACS Dumbrăviţa, în Divizia A, la echipa de senioare şi o face cu succes.

Totodată, tenismena va continua să evolueze până în vară la echipa din judeţul Timiş, după care va aparţine sută la sută clubului arădean. Transferul a fost confirmat şi de către antrenorul secţiei de tenis de masă de la CSM Zalău.

“Alesia s-a transferat la CSM Arad pentru că noi nu aveam echipă pentru junioare II. Aradul are echipă bună la acel nivel de vârstă şi din acest motiv a ales să se transfere. Alesia este la un nivel ridicat şi părinţii îşi doresc mai mult”, ne-a spus Victor Puie.

Pentru CSM Arad, transferul Alesiei Sferlea reprezintă o adevărată reuşită şi este o sportivă în care reprezentanţii clubului îşi pun mari speranţe.

„Alesia mai joacă până în vară la echipa de senioare, Divizia A, din Dumbrăviţa, dar între timp va puncta pentru noi la categoriile cadete, junioare şi tineret. Din vară va fi a noastră 100%, este o jucătoare de viitor, în care îmi pun mare încredere”, spune Cristi Dodean, antrenor la CSM Arad, pentru site-ul oficial al clubului.

După plecarea Alesiei Sferlea, Clubul Sportiv Municipal Zalău îşi pune mari speranţe în Camelia Chira, o altă sportivă de perspectivă şi care a obţine rezultate tot mai bune. Din păcate, Demjen Eszter a renunţat la tenis de masă şi s-a axat pe învăţătură, fiind un copil de 10 şi care participă şi la olimpiade. Sora ei, Demjen Kata vine puternic din urmă şi este şi ea o sportivă de perspectivă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS