Connect with us

DIVIZIA A1

VICTORIE MARE. Volei Municipal Zalău a învins liderul. FOTO


Echipa pregătită de Bogdan Tănase a făcut un meci mare pe teren propriu şi a învins în patru seturi Dinamo Bucureşti


Chiar dacă până în prezent nu a fost cel mai bun sezon pentru Volei Municipal Zalău, elevii lui Bogdan Tănase au făcut un meci mare contra liderului Dinamo Bucureşti. Bucureştenii se aflau pe primul loc înaintea acestei etape, la egalitate de puncte cu Arcada Galaţi, ambele cu 29 de puncte.

Volei Municipal Zalău era pe locul 3, la trei puncte în spatele celor de la Dinamo şi Arcada. Astfel, meciul a fost unul extrem de important pentru ambele echipe. Gruparea sălăjeană a beneficiat de un public numeros pentru acest joc, public ce a făcut vacarn în Sala Sporturilor din Zalău, cu ajutorul unor vuvuzele.

Totuşi, partida a început prost pentru zălăuani, iar în primul set, Dinamo a fost echipa care s-a aflat la conducere şi în cele din urmă chiar şi-a adjudecat primul parţial, scor 25 – 21. În setul 2, băieţii lui Bogdan Tănase au fost ceva mai atenţi la preluare şi a funcţionat şi atacul, astfel că au egalat situaţia la seturi.

Setul 3 a fost cel mai echilibrat. Chiar dacă începutul setului le-a aparţinut bucureştenilor, Volei Municipal Zalău a avut o revenire de senzaţie şi în cele din urmă a reuşit să câştige cu 25 – 23. De precizat că în setul 3, Dinamo l-a pierdut pe Redi Koci, care s-a accidentat la genunche.

Elanul sălăjenilor nu s-a oprit odată cu sfârşitul setului 3 şi în setul 4 au “zburdat” pe teren, cei de la Dinamo fiind de nerecunoscut.

Bucureştenii au reuşit doar 14 puncte în setul patru şi se întorc acasă fără niciun punct, în timp ce Volei Municipal Zalău obţine o victorie de trei puncte cu ajutorul căreia egalează la puncte Dinamo, ambele având 29 de puncte acumulate.

Noul lider este Arcada Galaţi, cu 32 de puncte, după victoria lejeră de azi, în mai puţin de o oră, în faţa celor de la CSUV Timişoara.

Gabriel Cherbeleaţă a fost cel mai bun de la Zalău, cu 21 de puncte, urmat de Nogueira cu 18 puncte. De cealaltă parte, Milan Pepic a reuşit 15 puncte.


Volei Municipal Zalău – Dinamo Bucureşti 3 – 1 (-21, 20, 23, 14)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1