Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a impus la scor în primul amical


Echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop a trecut cu 12 – 0 de Foresta Tileagd într-un meci disputat la Oradea


SCM Zalău a fost activă pe piaţa transferurilor şi la echipă au ajuns mai mulţi jucători valoroşi care vor să pună umărul la salvarea de la retrogradare a echipei. Pentru a reuşit să îndeplinească obiectivul echipeii, conducerea clubului a stabilit şi câteva meciuri amicale pentru omogenizarea lotului, dar şi un cantonament la Cheile Grădiştei.

Gruparea sălăjeană a disputat astăzi primul amical, împotriva celor de la Foresta Tileagd, o formaţie din Liga a IV-a Bihor. Meciul a avut loc la Oradea, pe un teren sintetic de dimensiuni mari.

Partida a fost controlată de la un capăt la celălat de către SCM Zalău, sălăjenii reuşind să se impună cu un neverosimil 12 – 0.

Sigur, e doar un meci amical şi împotriva unei echipe de Liga a IV-a din judeţul vecin, însă după cum ne spunea şi antrenorul Marius Paşca, asta a fost scopul. “Mi-am dorit ca în primul meci să întâlnim o echipă de Liga a IV-a. Vom intra uşor în această perioadă de pregătire şi până la începerea returului vom disputa şapte partide de verificare”, spunea antrenorul, înaintea primului meci amical.

Pentru SCM Zalău s-au remarcat jucătorii noi. Astfel, Robert Popescu a reuşit un hattrick, în timp ce Andrei Pavel a reuşit şi el o dublă. Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Florin Istrate. Lista marcatorilor a fost completat de dublele reuşite de fundaşii Ervin Kinczel şi Răzvan Dulap, în timp ce Sebastian Duma şi Raul Saroşi au reuşit câte un gol fiecare.

“A fost un test reuşit. Sigur, şi adversarul a fost unul modest, dar important este că am văzut poftă de joc. Era normal să fie după atâta pauză. Urmează acum un amical cu Sănătatea la Cluj şi joi vom pleca în cantonament”, ne-a declarat Marius Paşca.


Foresta Tileagd – SCM Zalău 0 – 12 (0 – 6)

Au marcat: Robert Popescu (3 goluri), Andrei Pavel (2), Ervin Kinczel (2), Răzvan Dulap (2), Florin Istrate, Sebastian Duma şi Raul Saroşi

SCM Zalău: Andrei Pop – Ervin Kinczel, Răzvan Dulap, Cristian Călin, Florin Pop, Tudor Ţăranu, Florin Istrate, Raul Stanciu, Sebastian Culda, Robert Popescu şi Andrei Pavel. Au mai intrat: Claudiu Băican, Tudor Mare – Andrei Şumlea, Gabriel Coţi, Sebastian Duma, Raul Saroşi şi Alexandru Jula. Antrenor: Marius Paşca. Antrenor secund: Alexandru Pop


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL