Connect with us

DIVIZIA A1

Leite Costa Maicon, jucător Dinamo: “O să fie o adevărată bătălie la Zalău”

Centrul celor de la Dinamo consideră că duelul pe care echipa sa îl va avea cu Volei Municipal Zalău va fi o adevărată bătălie


Sâmbătă după-amiază, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, Volei Municipal Zalău primeşte vizita liderului din Divizia A1, Dinamo Bucureşti.

Cea mai titrată echipă din voleiul românesc îşi propune în acest an titlul naţional, pe care nu l-a mai câştigat din 1995. În acest sens, dinamoviştii nu se gândesc decât la victorie în meciul de la Zalău, deşi sunt conştienţi că îi aşteaptă un duel dificil.

“O să fie o adevărată bătălie şi ne aşteaptă un meci greu la Zalău. Volei Municipal practică un joc bun pe teren propriu şi au în componenţa lotului jucători valoroşi şi experimentaţi. Noi ne pregătim cât mai bine şi sperăm ca la ora meciului să jucăm cel mai bun volei al nostru şi să ne întoarcem la Bucureşti cu un rezultat pozitiv”, ne-a spus Leite Costa Maicon.

Este cu adevărat un meci important din Divizia A1, iar Redi Koci susţine că este unul dintre meciurile cu importanţă la titlu.

“Din punctul meu de vedere, crede că o să fie un meci greu în care ambele echipe vor lupta pentru fiecare punct. Diferenţa dintre echipa care va câştiga şi cea care va pierde va consta în echipa care face mai puţine greşeli şi care se descurcă mai bine în momentele de presiune. Va fi unul dintre meciurile cu importanţă mare la titlul naţional şi tocmai de aceea, pentru Dinamo este foarte important să câştige. Vom vedea pe teren ce se va întâmpla”, ne-a spus şi Redi Koçi.

Duelul dintre Volei Municipal Zalău şi Dinamo Bucureşti va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

Sursa foto: csdinamo.eu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1