Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţist din Şimleu cercetat penal pentru că a condus deşi avea permisul suspendat


Un tânăr agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei s-a ales cu dosar penal pentru că a condus autoturismul proprietate personală, deşi avea permisul suspendat


Surse apropiate anchetei ne-au spus că totul a început înainte de Crăciun, când agentul de poliţie din Şimleu era de serviciu şi a oprit în trafic o căruţă care trecea prin oraş. În timp ce verifica documentele, căruţa a avariat autospeciala Poliţiei. Tânărul agent nu a raportat evenimentul, astfel că superiorii lui i-au suspendat permisul de conducere. Deşi ştia că nu are dreptul să mai urce la volan, poliţistul a condus maşina personală şi a fost oprit de colegii lui de la Postul de Poliţie Marca. Poliţiştii din Marca i-au cerut documentele şi au constat că tânărul agent de poliţie are carnetul de conducere suspendat, astfel că i-au întocmit dosar penal.

Cercetările sunt coordonate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea ne-a comunicat că:

“Este vorba despre un polițist din cadrul IPJ Salaj, care la data de 20 ianuarie a fost depistat în trafic, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe Drumul Național 19B, deși dreptul de a conduce era suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.” 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj