Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Zalău a semnat două contracte pentru modernizarea unei grădiniţe şi amenajare spaţii verzi

Viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, a semnat azi, 23 ianuarie, împreună cu constructorii, contractele de lucrări pentru proiectele privind amenajarea de spații verzi pe imobile abandonate sau degradate (Asocierea SC Avril SRL cu SC Chilia SRL) și reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea unității de învățământ preșcolar „Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 (Asocierea SC Construct VEB SRL cu SC Oviluc SRL, subcontractant SC Prefcon SRL)”.

În urma celor două întâlniri, viceprimarul Teodor Bălăjel a transmis următorul mesaj:

“În ceea ce privește proiectul privind amenajarea de spații verzi am cerut constructorului și furnizorului de echipamente să facă toate demersurile necesare, astfel încât la începutul lunii martie să fie demarate lucrările. Mă bucur că au înteles urgența și că și-au asumat ca în prima decadă a lunii martie să intre pe amplasament cu elemente de amenajare și configurare a terenurilor. Primele zone în care vor fi demarate lucrările sunt Cartier Meseș – str. Corneliu Coposu; Cartier Dumbrava – str. V. Deleu; Cartier Dumbrava – str. S. Bărnuţiu; Cartier Dumbrava – str. V. Deleu și str. General Dragalina.

Cu privire la Grădinița nr. 5 am solicitat constructorului atenție sporită asupra programului de lucrări, astfel încât siguranta copiilor și executarea lucrărilor de calitate să fie în prim-plan. Având în vedere că proiectul cuprinde, pe lângă lucrări de reabilitare a clădirii existente, și extinderea acesteia cu un corp de clădire, după finalizarea lucrărilor, infrastructura educațională va fi mult îmbunătățită.”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj