Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, duel “de foc” cu liderul


După două jocuri de încălzire cu ultimele două clasate, Volei Municipal Zalău se află în faţa celui mai dificil joc din acest an, urmând să primească vizita liderului Dinamo, în faţa căreia vicecampioana speră la o victorie pentru a reintra în cursa pentru titlu


Sâmbătă, ora 18.00: CSVM Zalău – Dinamo Bucureşti 

Volei Municipal Zalău a început anul cu două meciuriu de încălzire, în care a bifat două victorii cu 3 – 0. Era şi normal să se întâmple aşa, în condiţiile în care, vicecampioana a jucat cu ultimele două clasate, CSU Vest Timişoara şi CSM Câmpia Turzii.

Aceste jocuri a dat posibilitatea antrenorului Bogdan Tănase să ruleze tot lotul dar şi mai important să facă două pregătiri oficiale, înaintea celui mai dificil meci din acest început de an. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, când Volei Municipal Zalău primeşte vizita celor de la Dinamo.

Gruparea bucureşteană şi-a format un lot pe măsură şi a devenit o candidată la titlul de campioană, în condiţiile în care are o serie de jucători stărini în lot, precum Pepic, Cuk, Koci, Despotovski, Leite, Maicon sau Maia.

Pe lângă aceştia, gruparea bucureşteană îl are la dispoziţie şi pe unul dintre cei mai buni jucători din ultimii ani, de la Volei Municipal Zalău. Este vorba de internaţionalul Răzvan Mihalcea, care din 2011 şi până în vara anului trecut a îmbrăcat tricoul Zalăului.

Având în lot astfel de jucători, Dinamo Bucureşti a devenit o echipă redutabilă, care de altfel, în turul de campionat a câştigat cu un categoric 3 – 0 în faţa campioanei Arcada Galaţi şi tot cu acelaşi scor a câştigat şi în faţa celor de la Volei Municipal Zalău.

Surprinzător, în turul de campionat, Dinamo a pierdut cu SCMU Craiova, dar până la urmă după 11 etape ocupă fotoliul de lider, având cu 3 puncte mai mult decât gruparea de sub Meseş.

Fanii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la sală! Biletele se vând de miercuri

La ultimul meci de pe teren propriu, Volei Municipal Zalău a avut parte o o asistenţă extrem de redusă, de aproximativ 130 de spectatori. Ce-i drept a jucat cu una dintre cele mai modeste echipe din Divizia A1, însă sâmbătă urmează să întâlnească prima clasată, Dinamo Bucureşti.

La acest joc, fanii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, astfel că biletele se pun în vânzare încă de miercuri.

Suporterii care doresc să îşi procure bilete sunt aşteptaţi  la biroul clubului din incinta Sălii Sporturilor, între orele 10.00 – 14.00, urmând ca sâmbată, casa de bilete să se deschidă începând cu ora 16.00.

Pentru fiecare bilet achiziţionat, suporterii primesc un calendar personalizat. Totodată, fanii pot câştiga prin tragere la sorţi un Smart Watch.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1