Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a rămas fără sălăjeni în lot


Neplătit de aproape un an, zălăuanul Paul Şomoi a preferat să plece de la CS Volei Municipal  şi a ales Unirea Dej o echipă unde are şanse să joace mai mult. “Consider că am făcut o alegere bună”, a spus tânărul voleibalist. În aceste condiţii, vicecampioana nu mai are jucători sălăjeni în lot


Început de an cu plecări de la Volei Municipal Zalău. În doar o săptămână, doi jucători din lotul vicecampioanei au decis să părăsească gruparea zălăuană, iar unul dintre ei este zălăuanul Paul Şomoi.

Tânărul voleibalist nu a prea intrat în atenţia antrenorului Bogdan Tănase, astfel că nici la meciurile cu adversari modeşti nu s-a apelat la serviciile sale. În plus, Paul Şomoi a avut parte de un tratament necorespunzător din partea conducerii, care l-a lăsat mai multe luni fără salariu. Punând aceste aspecte “cap la cap”, zălăuanul Paul Şomoi a decis să plece de la Volei Municipal Zalău şi a ales Unirea Dej, o grupare care pune accentul pe jucători tineri.

Voleibalistul a debutat deja la Unirea Dej, în meciul cu CSM Câmpia Turzii, în care a intrat în setul trei.

“Am acceptat oferta de la Dej şi consider că am făcut o alegere bună, Dejul fiind o echipă de tradiţie în voleiul românesc. M-am integrat bine în colectiv, care este unul tânăr iar condiţiile de pregătire sunt bune. Îmi propun să evoluez cât mai bine, iar împreună cu colegii să adunăm cât mai multe victorii”, a spus Paul Şomoi.

Nu vorbeşte de datoriile de la Zalău

Deşi are restanţe salariale de la Volei Municipal Zalău, jucătorul a vorbit frumos despre fosta echipă şi le-a urat succes foştilor colegi.

“Nu vreau să vorbesc despre problemele care au fost la Zalău. Le doresc succes foştilor colegi şi staff-ului în acest campionat. Într-un fel sau altul îmi voi recupera şi banii”, a spus jucătorul.

Paul Şomoi a semnat cu Unirea Dej un contract până la finalul sezonului, cu drept de prelungire. El va mai fi coleg la gruparea de pe Someş cu alţi doi zălăuani, Tudor Magdaş şi Paul Abrudan. După 10 etape, Unirea Dej se află pe locul 5 în clasamentul Diviziei A1, fiind aproape sigură de calificarea în play-off.

Odată cu plecarea lui Paul Şomoi de la echipă, Volei Municipal nu mai are niciu jucător sălăjean în lot. Asta după ce în anii trecuţi, la gruparea sălăjeană mai evoluau Rareş Bălean şi Adrian Gontariu.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1