Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş, mijlocaş ACS FC Recea: “Îmi doresc să promovăm în Liga a II-a”


Fotbalistul împrumutat de “U” Cluj la ACS Fotbal Comuna Recea îşi propune să promoveze cu echipa maramureşeană în al doilea eşalon. La finalul turului, echipa din Recea este lider în Seria a V-a, având cu patru puncte mai mult decât principala contracandidată, Minaur Baia Mare


ACS Fotbal Comuna Recea a terminat pe locul secund în ultimele două ediţii din Seria a V-a din Liga a III-a şi pentru acest sezon îşi propune să promoveze în eşalonul superior. La finalul turului se află în fotoliul de lider şi porneşte cu prima şansă. Principala contracandidată, Minaur Baia Mare, se află la patru puncte în spate.

Unul dintre jucătorii cheie de la echipa din Recea este sălăjeanul Adrian Micaş. Împrumutat de “U” Cluj la echipa maramureşeană, mijlocaşul originar din comuna Chieşd a avut evoluţii bune în tur şi faţă de sezonul precedent, a apărut mai des şi la finalizare.

Astfel, deşi evoluează mijlocaş defensiv, unde de multe ori a făcut pereche cu Romario Rus, Micaş a marcat 4 goluri în prima parte a campionatului, fiind decisiv pentru echipa sa. Graţie dublei reuşite de Micaş, ACS FC Recea s-a impus cu 4 – 3 pe terenul Luceafărului Oradea. Tot cu golurile lui Micaş, echipa din Recea a remizat, scor 1 – 1, atât la Minaur Baia Mare, cât şi la Sticla Arieşul Turda.

De altfel, în meciul de la Turda, Adrian Micaş a reuşit un eurogol, trimiţând o “torpilă” de la aproximativ 25 de metri care s-a oprit în vinclul porţii apărate de un alt sălăjean, Rareş Pop.

“Cu siguranţă, golul de la Turda este cel mai frumos gol din carieră. Am reuşit patru goluri în tur şi sper să nu mă opresc aici şi în retur să mai înscriu”, ne-a declarat Adrian Micaş.

În ceea ce priveşte turul de campionat, fotbalistul în vârstă de 21 de ani se declară mulţumit de parcursul echipei sale şi spune că se aştepta ca echipa din Recea să fie pe primul loc la finalul turului.

“Pot să spun că mă aşteptam ca la finalul acestui tur să fim pe primul loc. Cu toţii ne-am dorit asta, ne-am antrenat bine şi se vede acest lucru. Pentru mine cel puţin, a fost un tur de campionat reuşit, am avut evoluţii bune şi asta se datorează în primul rând echipei şi grupului pe care noi îl avem aici la Recea”, spune mijlocaşul. Cât despre obiectivele pentru acest retur, Adi Micaş spune că îşi doreşte să promoveze cu ACS Fotbal Comuna Recea şi este de părere că orice meci trebuie tratat serios, locul din clasament fiind irelevant. “Pentru retur sper să fim mai concentraţi la fiecare meci şi să respectăm fiecare adversar deoarece în această serie nu contează locul în clasament, toate echipele îţi pot pune probleme. Bineînţeles, îmi doresc promovarea în Liga a II-a. Este al doilea meu an aici şi cred că merităm, atât eu, cât şi toţi cei care punem umărul la echipă”, a încheiat Adrian Micaş.

Returul Ligii a III-a va începe la data de 7 martie, când echipa din Recea se va deplasa la Cugir pentru duelul cu Metalurgistul. În tur, maramureşenii s-au impus cu 2 – 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL