Connect with us

HANDBAL

Alexandra Severin, primele impresii la Naţională: “Atmosfera la echipă este bună, iar antrenorii ne susţin”


Handbalista a ajuns în premieră la lotul de senioare, la fel şi Raluca Kelemen. Pentru prima acţiune din acest an, Bogdan Burcea a convocat-o şi pe Dana Abed-Kader, golghetera Ligii Naţionale


Naţionala de handbal feminin a intrat în “era” Bogdan Burcea – Robert Licu şi duminică a început pregătirile pentru turneul preolimpic, ce va avea loc în Muntenegru, la finalul lunii martie.

În perioada 19 – 22 ianuarie are loc prima acţiune a lotului de senioare, unde după foarte mult timp, HC Zalău a dat trei jucătoare, Dana Abed-Kader, Alexandra Severin şi Raluca Kelemen fiind convocate pentru prima acţiune din acest an.

Dacă Dana Abed-Kader a mai fost la lotul naţional şi în toamna anului trecut, când selecţioner era Tomas Ryde, Alexandra Severin şi Raluca Kelemen au ajuns în premieră la lotul de senioare.

“Este o perioadă foarte importantă în care trebuie să ne cunoaşte pentru că suntem multe fete noi. Încercăm să facem cât mai multe lucruri bune. Atmosfera la echipă este bună iar antrenorii ne încurajează şi ne susţin. Nu ne este teamă de nimeni la turneul preolimpic. Vom face nişte meciuri foarte bune şi ne vom demonstra valoarea”, a spus Alexandra Severin.

Alexandra Severin joacă la HC Zalău din vara anului 2018. Ea a mai activat în Liga Naţională la “U” Cluj, iar înainte de a veni la Zalău a jucat în liga secundă, la Dinamo Bucureşti.

Fostă internaţională de tineret a început să fie o jucătoare importantă la HC Zalău şi în acest campionat a marcat deja 40 de goluri, fiind a doua marcatoare a echipei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL