Connect with us

FOTBAL

Marcel Doru Ţîrle – “Avem o echipă excepţională la SCM Zalău şi refuz să cred că trebuie să ne salvăm de la retrogradare”


Directorul executiv al clubului zălăuan spune că lucrurile vor intra pe făgaşul normal la echipă, după transferurile din această iarnă, iar SCM Zalău va arăta altfel din retur, astfel că salvarea de la retrogradare va deveni un obiectiv mult mai uşor de îndeplinit


SCM Zalău a început de o săptămână pregătirile pentru retur, iar la prima vedere, lotul pregătit de Marius Paşca a devenit mult mai valoros, după ce au fost aduşi cinci jucători cu experienţă în ligile superioare, Raul Stanciu, Robert Popescu, Andrei Pavel, Tudor Ţăranu şi Florin Istrate.

Cel puţin pe hârtie, SCM Zalău şi-a format o echipă cu care nu ar trebui să aibă emoţii în lupta pentru salvare, de aceeaşi părere fiind şi directorul executiv, Marcel Doru Ţîrle.

“Dacă domnul antrenor este mulţumit de aceste transferuri, eu sunt foarte mulţumit. Din cei zeci de jucători pe care i-am căutat, antrenorii au hotărât pe care să-i transferăm. Timpul a fost scurt şi s-a lucrat şi în perioada sărbătorilor. Mai avem nevoie de doi-trei jucători, iar dacă reuşim să-i aducem, va fi ca un bonus. Până la ora asta lucrurile sunt pe făgaşul normal şi îmi este şi jenă când spun că trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Refuz să cred asta fiindcă  avem o echipă excepţională. Acest oraş merită o echipă bună. Au venit 5 jucători lângă 15, nu cum s-a întâmplat în vară când au venit 15 jucători lângă cinci. Atunci a fost foarte greu”, a spus directorul executiv de la SCM, Marcel Doru Ţîrle, care a adus mulţumiri celor din Primărie pentru implicare.

“Chiar vreau să-i mulţumesc domnului primar, fiindcă a fost omul care ne-a înţeles, la fel şi Consiliului Local. Trebuie să amintim de dânşii, fiindcă fără ei nu puteam să facem nimic. Foarte mult ne-a ajutat domnul Alexandru Pura”, a spus Marcel Doru Ţîrle.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL