Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea s-a reunit cu gândul la Liga a II-a


Maramureşenii s-au reunit azi sub comanda antrenorilor Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic şi luna aceasta vor continua pregătirele pe plan local. La reunire au fost prezente şi noile achiziţii, precum şi Octavian Pavel, primarul comunei Recea


S-a terminat vacanţa şi pentru fotbaliştii de la ACS Fotbal Comuna Recea. Băieţii pregătiţi de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic au revenit la antrenamente, azi, fiind programată reunirea lotului. Maramureşenii s-au reunit doar cu gândul la Liga a II-a, sperând să termine returul pe acelaşi loc pe care a încheiat prima parte a sezonului, adică pe locul 1.

O să fie un retur dificil, iar lupta pentru promovare dintre ACSF Comuna Recea şi Minaur Baia Mare va fi cât se poate de interesantă.

La reunirea programată azi a fost prezent tot lotul, cu excepţia lui Romario Rus, care a lipsit motivat. Au fost prezente şi noile achiziţii, Gabriel Oiţă (venit de la Pandurii Târgu Jiu), dar şi Claudiu Coltor, un atacant sosit la Recea în această iarnă, după ce în prima parte a evoluat pentru Metalurgistul Cugir.

O altă noutate în lotul maramureşenilor o reprezintă Marc Mihai, un portar tânăr şi de perspectivă, născut în anul 2001.

Reunirea a avut loc pe Stadionul Comunal din Săsar, iar în această săptămână, băieţii lui Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic vor efectua câte un antrenament în fiecare zi, urmând care de săptămâna viitoare să efectueaze câte două antrenamente pe zi.

În zilele următoare, la echipa din Recea vor mai ajunge jucători noi, însă din câte se pare vor mai şi pleca. Lotul urmează să fie definitivat până la plecarea în cantonamentul din Antalya, programată în a doua jumătate a lunii februarie.

Sursa foto: baiamaresport.ro


Lotul prezent la reunire: Alin Bota, Vasile Iura, Marc Mihai – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Milian Urs, Mihai Cohan, Adrian Micaş, Claudiu Maftei, Norbert Janos, Vlad Opriş, Alex Oltean, Viorel Chinde, Arthur Teut, Alex Mărieş, Marius Mitrea, Cătălin Jucan, Cristian Erdei, Bogdan Paşca, Gabriel Oiţă, Claudiu Coltor, Ciprian Brata, Cosmin Berinde. Antrenori: Ciprian Danciu (principal) şi Ovidiu Mic (secund)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL