Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Dacă Dana Abed-Kader şi Raluca Kelemen ar fi avut un joc mai consistent, meciul cu CSM Bucureşti era mai strâns”


Antrenorul Zalăului consideră că echipa sa avut o prestaţie bună pe terenul vicecampioanei atât cât au ţinut-o puterile. Însă, Tadici este de părere că partida putea fi mai strânsă, dacă două dintre jucătoarele importante ale lui HC Zalău ar fi avut un joc mai exact


Perioada încărcată cu trei jocuri în şapte zile s-a încheiat pentru HC Zalău, care duminică a jucat pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti.

Dacă în turul de campionat, echipa lui Tadici a reuşit marea surpriză şi a câştigat cu 25 – 24, de data aceasta, CSM Bucureşti şi-a luat măsuri şi s-a impus cu 27 – 24 .

HC Zalău a dat o replică bună, atât cât au ţinut-o puterile, însă a avut de suferit din cauza unor prestaţii mai slabe a golgheterului Dana Abed-Kader şi a “portăriţei” Raluca Kelemen.

Tadici consideră că meciul putea fi mult mai strâns, daca cele două jucătoare ar fi avut un joc mai consistent.

“Au avut multe lucruri bune, dar am avut şi câteva ezitări. Până la urmă este şi normal, deoarece au jucat nişte jucătoare tinere cu o multinaţională. Le spuneam şi ziariştilor de la Bucureşti, să adune salariile marcatoarelor de la CSM cu cele ale marcatoarele de la Zalău şi să vadă cam care este discrepanţa lunar sau anual. Sunt sume exorbitante. În primul rând sunt dezamăgit de poartă, care nu a ajutat apărarea.Dacă am fi evitat aruncările de la 7 m şi dacă Dana Abed-Kader şi Raluca Kelemen ar fi avut un joc mai consistent,  meciul era mult mai strâns. Tecar putea avea şi ea un alt joc cel puţin din punct de vedere tactic”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Antrenorul Zalăului este de părere că la desprinderea celor de la CSM Bucureşti a contribuit şi maniera de arbitraj.

“CSM Bucureşti s-a blindat pentru acest joc şi s-a organizat foarte bine. Crina Pintea a fost fluierată abia după cinci faulturi în atac, dar au mai fost şi alte faulturi  nesancţionate. Pe alocuri am jucat şapte contra nouă.  Dar ce să mai vorbim, când arbiri au acordat o eliminare de 2 minute la Teodora Popescu când mai erau vreo 5 minute, pentru ca treaba să fie sigură. Am jucat cu o multinaţională, cu jucătoare cu salarii foarte mari. Dacă unii au satisfacţia de rezultate cumpărate, eu am satisfacţia că am avut 10 – 11 jucătoare sub 23 de ani, care sunt 200% românce”, a declarat Gheorghe Tadici.

După prima etapă din retur, HC Zalău ocupă locul 8 şi va disputa următorul joc pe 1 februarie, acasă, cu SCM Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL