Connect with us

Ştiri din Sălaj

În trei zile, peste 30 de şoferi au rămas fără permis


În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale și au constatat 11 infracțiuni. De asemenea, nu mai puţin de 35 de şoferi au rămas fără permis


Poliţiştii din Sălaj au desfăşurat în perioada 17-19 ianuarie, 12 acţiuni care au avut ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate au fost constatate 11 infracţiuni, din care şase la regimul circulației rutiere (conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere cu autoturismul neînmatriculat), iar diferența au constituit alte fapte.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 618 sancţiuni contravenţionale, din care 29 la Legea 61/1991, 575 la regimul circulaţiei rutiere, diferenţa fiind aplicate la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 211.130 lei.

Totodată, au fost reținute 35 permise de conducere şi au retras şase certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj