Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Lotul ne dă speranţe că SCM Zalău își poate atinge obiectivul”


După achiziţiile făcute în această iarnă, tehnicianul Zalăului s-a declarat mulţumit, dar spune că la SCM mai trebuie două, chiar trei transferuri în această perioadă


SCM Zalău iernează pe penultimul loc din Seria 5 din Liga a III-a. Acest lucru nu îi deranjează prea mult pe conducătorii clubului, cei care în ultima perioadă a realizat mai multe achiziţii importante, prin care formaţia de la poalele Meseşului să nu mai aibă emoţii în partea a doua a clasamentului.

Aşadar, campanie importantă de transferuri pentru SCM Zalău, care în această pauză competiţională i-a transferat pe Raul Stanciu, Robert Popescu, Andrei Pavel, Florin Istrate şi Tudor Ţăranu.

Toţi sunt jucători cu experienţă, cu meciuri în eşaloanele superioare, unii chiar din Liga a II-a, iar antrenorul Marius Paşca nu poate decât să fie mulţumit de achiziţiile realizate.

Lista de achiziţii nu este închisă, iar SCM Zalău va mai face cel puţin două, chiar trei transferuri în perioada următoare.

“Ţinând cont de parcursul din tur care nu a mulţumit pe nimeni, am fost nevoiţi să recurgem la o transformare a lotului. Consider că jucătorii care i-am adus vor aduce un plus. Lista nu este încheiată şi mai dorim să acoperim unele posturi, unde suntem deficitari.  Mai căutăm un fundaş central, un mijlocaş central, chiar şi un atacant. Dacă reuşim să facem cele trei achiziţii va fi foarte bine. Consider că avem un lot echilibrat valoric, care ne dă speranţe că obiectivul poate fi atins. S-a muncit ca să-i aducem pe aceşti jucători şi nu a fost uşor ţinând cont de locul în clasament. Unii dintre ei au fost sceptici, dar a contat renumele pe care îl avem de echipă serioasă în ceea ce priveşte partea financiară şi condiţiile”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 ianuarie. 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL