Connect with us

DIVIZIA A1

Succes facil pentru CS Volei Municipal Zalău. REZULTATELE COMPLETE din etapa XI


Vicecampioana României a trecut în această seară de CSM Câmpia Turzii în trei seturi şi aşteaptă acum momentul adevărului, adică derby-ul cu Dinamo Bucureşti


Sâmbătă seara, CS Volei Municipal a trecut fără emoţii de CSM Câmpia Turzii, într-un joc din etapa a XI-a a Diviziei A1.

“Lanterna roşie” a clasamentului a încercat să se ridice la nivelul vicecampioanei României, cu atât mai mult cu cât lotul clujenilor se află mai mulţi jucători originari din judeţul Sălaj. Mai exact, din cei opt jucători pe care CSM i-a înscris azi pe foaia de joc, nu mai puţin de patru dintre ei sunt sălăjeni, Marius Ciortea, Dan Remeş, Gabriel Kiş şi Dan Silvăşan-Paşca!

În plus, şi antrenorul este cu rădăcini din judeţul nostru, e vorba de Marius Ciortea.

Altfel spus, CSM Câmpia Turzii este echipa cu cei mai mulţi sălăjeni de pe prima scenă a voleiului românesc, în condiţiile în care CS Volei Municipal nu mai are niciun sălăjean în lot…

Diferenţa de valoare dintre cele două formaţii e net superioară Zalăului, iar câştigarea unui set însemna pentru gazde un miracol (n.r. Câmpia Turzii câştigase în 10 meciuri doar patru seturi şi un punct).

Miracolul nu a avut loc, dar elevii lui Marius Ciortea au fost aproape. În primele două seturi, sălăjenii s-au distanţat decisiv încă de la început, dar amfitrionii au reuşit totuşi să depăşească acel nivel critic de… sub 15.

În al treilea act, însă, clujenii s-au aflat în avantaj de mai multe ori (2 – 0, 3 – 2, 9 – 8, 14 – 13 şi chiar 19 – 18) au fost momente în care amfitrionii au visat la câştigarea unui set important pentru moralul lor!

Pe final, CS Volei Municipal revenit în avantaj şi s-a impus cu 25 – 23.  Altfel spus, trei puncte, prin care elevii lui Bogdan Tănase rămân pe locul trei al clasamentului.

Urmează, însă, derby-ul de la finalul săptămânii viitoare în faţa liderului Dinamo Bucureşti, în care Leo Del Bosco şi compania îi vor punea arăta adevărata valoare.

 


CSM Câmpia Turzii – CS Volei Municipal Zalău 0 – 3 (-17, -16, -23)


Alte rezultate din etapa a XI-a:

CS “U” Cluj – SCM Gloria Buzău 3 – 1 (-14, 14, 21, 18)

CS Dinamo București – CS Unirea Dej 3 – 0 (23, 17, 14)

CS UV Timișoara – CS Știința Explorări Baia Mare 2 – 3 (-23, 25, 19, -22, -13)

SCMU Craiova – CSM Arcada Galați 2 – 3 (24, 18, -20, -19, -9)

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1