Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal începe anul tot la Zalgiris


În ciuda unui interes a unor formaţii din Indonezia, fotbalistul şimleaun a început pregătirile pentru noul campionat cu vicecampioana Lituaniei, cu care mai are contract încă un an


Liviu Antal se simte foarte bine la Zalgiris, formaţie la care a ajuns în vara anului 2017, când s-a transferat de la CFR Cluj. Fotbalistul şimeluan s-a acomodat rapid în campionatul din Lituania şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători.

În 2018, jucătorul de 30 de ani a fost golgheterul campionatului, cu 23 de goluri, iar în campionatul de anul trecut a fost din nou unul dintre cei mai buni marcatori, reuşind 15 goluri.

Trei ani la rând, Liviu Antal a fost vicecampion în Lituania, dar a mai cucerit şi o cupă, în 2018.

În această iarnă, şimleuanul a intrat în atenţia unor echipe din prima ligă din Indonezia, însă -deocamdată – Liviu Antal a început anul 2020 tot la Zalgiris.

Şimleuanul s-a prezentat luni la reunirea echipe care se pregăteşte pentru sezonul ce va începe în luna martie.

“Momentan mă întorc la Zalgiris, cu care mai am contract un an de zile. Am început pregătirile cu ei de luni şi ce va fi în viitor voi vedea. Este foarte devreme să vorbesc de un posibil transfer, însă orice este posibil”, ne-a declarat Liviu Antal.

Chiar dacă mai are contract până la finalul anului 2020, Liviu Antal poate pleca de la Zalgiris în aceast iarnă, doar în cazul în care primeşte o ofertă mai bună.

“Am o clauză în contract şi pot să plec când vreau, dacă oferta este mai bună decât ce primesc în Lituania”, ne-a informat jucătorul.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 ianuarie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL