Connect with us

HANDBAL

Meci de gală. HC Zalău înfruntă vicecampioana României


La patru zile după meciul din Cupa României de la Brăila, gruparea zălăuană va începe returul pe terenul lui CSM Bucureşti, formaţie pe care echipa lui Tadici a învins-o surprinzător în tur cu 25 – 24!


Săptămâna trecută, HC Zalău a jucat miercuri acasă şi duminică în deplasare la Cluj, reuşind două vitorii.

În această săptămână, programul echipei zălăuane este mult mai încărcat, având în vedere că elevele lui Gheorghe Tadici vor disputa tot două partide, dar ambele în deplasare.

Primul joc a fost cel de miercuri după-amiază, când Zalăul a pierdut jocul din 16-zecimile Cupei României, în faţa echipei HC Dunărea Brăila.

La doar patru zile, gruparea zălăuană va începe returul Ligii Naţionale cu un meci de gală, e vorba de jocul de duminică de pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti.

La jocul din tur, HC Zalău a reuşit o mare surpriză şi a reuşit să câştige cu 25 – 24 în faţa unei formaţii pline de vedete. Pare greu de crezut că miracolul se poate repeta şi duminică, mai ales că – de data aceasta, CSM Bucureşti este gazda partidei.

Trupa pregătită de Adrian Vasile este acum la mare bătălie pentru titlul de campioană şi se află la doar 3 puncte de liderul SCM Rm. Vâlcea.

HC Zalău speră din nou la un meci mare în faţa fostei câştigătoare a LIgii Campionilor

Vicecampioana României este favorită certă şi aşteaptă jocul cu HC Zalău ca pe unul al răzbunării după eşecul din tur.

De cealaltă parte, echipa lui Tadici joacă fără presiune, mai ales că după turul de campionat este pe un liniştitor loc 8, departe de locurile ce duc la baraj.

La ultimele jocuri cu CSM Bucureşti, HC Zalău a dat o replică bună, chiar şi atunci când meciurile au avut loc în Capitală.

Astfel la partida de anul trecut, Zalăul a marcat nu mai puţin de 36 de goluri în poartea celor de la CSM, iar în mai 2018 a pierdut la limită un joc din sferturile Cupei României.

Partida dintre CSM Bucureşti şi HC Zalău are loc duminică, de la ora 18.30 şi va fi televizată de TVR 1.

Meciul va fi arbitrat de cuplul de arbitri format din Cristina Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (din Buzău), în timp ce observator FRH a fost delegat Pavel Vasile din Buzău.

După jocul din Capitală, echipa zălăuană va avea parte de o perioadă mai lejeră, având în vedere că va susţine următorul meci din Liga Naţională pe 1 februarie, acasă, cu SCM Craiova.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL