Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a despărţit de unul dintre cei mai buni marcatori din tur


Conducerea tehnică a renunţat la al doilea marcat al echipei din tur din cauza faptului că Arnold Neuers nu ştia limba engleză şi era greu de comunicat cu el


În turul de campionat, SCM Zalău a avut mari lipsuri în compartimentul ofensiv, iar după prima parte de campionat, cel mai bun marcator a fost mijlocaşul Sebastian Culda, cu şase goluri.

Venit la Zalău după începerea campionatului, atacantul Arnold Neuers s-a integrat mai greu în echipă, dar până la urmă a reuşit să înscrie cinci goluri, fiind al doilea marcator de la SCM.

Atacantul din Camerun nu s-a mai prezentat la reunirea de marţi şi nu va mai face parte din lotul pentru retur.

Conducerea a decis să renunţe la serviciile sale şi din cauza faptului că atacantul nu ştia limba engleză şi era greu de comunicat cu el.

“Nu mai face parte din lotul nostru. El a fost un jucător pe care eu nu îl consider un vârf de atac. Lucrând două luni cu el i-am văzut calităţile şi postul său nu era acolo.  Principala cauză pentru care am renunţat la el a fost lipsa de comunicare. Ne-am înţeles foarte greu şi atunci  nu poţi ca din punct de vedere tactic să-i ceri ceva unui jucător. El era vorbitor de limbă franceză şi engleza mai puţin. A fost destul de dificil. În ciuda faptului că a marcat cinci goluri, consider că nu era un atacant foarte bun. Am adus alţi jucători de profil ofensiv, care vor aduce un mare plus”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL