Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

20.07.2013 - 21:46

Portar “alb-albastru”, de la CFR Cluj!

 Portar “alb-albastru”, de la CFR Cluj!

 Zălăuanul Cristian Man este aproape de o revenire la poalele Meseşului

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Descoperit şi îndrumat spre performanţă la Viitorul Zalău, de managerul Daniel Sabou, portarul Cristian Man a jucat ani buni la Banatul Timişoara, acolo unde a devenit cel mai bun portar din ţară la categoria sa de vârstă. Calităţile sale au atras atenţia CFR-ului, astfel că Man a fost transferat în Gruia, unde a jucat ani buni. Sigur, la grupele de juniori, dar şi la echipa secundă, care a evoluat două sezoane în Liga a III-a. Sezonul trecut a fost unul de vis pentru zălăuanul Man, fiind inclus de antrenorul Ioan Andone în lotul lărgit al Ligii Campionilor.

Cu echipa feroviarilor, portarul a făcut deplasarea tocmai pe Old Trafford la partida cu Manchester United, având ocazia să se antreneze alături de Mario Felgueiras pe “teatrul viselor”. Chiar dacă are calităţi şi un fizic de invidiat, lui Cristi Man îi era foarte greu să se bată pentru un loc în lotul grupării din Gruia, care în această vară şi-a făcut o super echipă, cu care se va bate pentru titlu. Cum Man şi-a terminat junioratul şi nu a mai dorit să joace la echipa secundă a CFR-ului, din Liga a IV-a, zălăuanul a decis să se despartă de clujeni.  Şi-a încercat norocul la Olimpia Satu Mare, unde a fost o săptămână în probe, dar răspunsul final a întârziat să apară din partea sătmărenilor.

Pe fir a intrat FC Zalău, mai ales că zălăuanii sunt pe cale să se despartă de portarul Alexandru Gudea, care încă nu a acceptat oferta contractului propus de conducere. Astfel, de ieri dimineaţă, Cristian Man, fostul jucător al Viitorului Zalău se află la pregătiri cu FC Zalău şi din spusele oficialilor clubului, goalkepper-ul este ca şi transferat în curtea “alb-albaştrilor”. “Jucătorul a devenit liber, l-am contactat şi l-am adus la echipă. Am avut o înţelegere verbală şi mai trebuie să semnăm contractul. Am aşteptat şi răspunsul lui Gudea, în proporţie de 90% am acceptat tot ce a dorit el, dar nici aşa nu ne-a dat un răspuns. Vom avea doi portari de valoare şi va fi concurenţă în folosul echipei. Cristian Man a crescut pe lângă fotbalişti adevăraţi, are altă mentalitate şi a intrat într-un anturaj care ştie ce este profesionismul”, ne-a declarat directorul executiv Călin Puşcaş. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1631

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

eu - 20.07.2013 - 23:22

cati ani buni


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter