Connect with us

DIVIZIA A1

Meci uşor cu ultima clasată pentru Volei Municipal Zalău


După ce în prima rundă din retur a jucat cu CSU Vest Timişoara, vicecampioana întâlneşte şi sâmbătă un adversar modest, pe CSM Câmpia Turzii, ultima clasată din Divizia A1


Sâmbătă, ora 18.00: CSM Câmpia Turzii – CSVM Zalău

Programul din acest început de an o avantajează pe Volei Municipal Zalău, care în primele meciuri din 2020 se duelează cu adversari modeşti din Divizia A1.

Primul joc a fost sâmbătă, când vicecampioana României a jucat pe teren propriu cu CSU Vest Timişoara, de care a trecut cu 3 – 0, după un meci ce a durat mai puţin de 60 de minute! A fost un antrenament cu public pentru formaţia antrenată de Bogdan Tănase, cum l-a fel va fi şi meciul de sâmbătă, când Volei Municipal Zalău va juca în deplasare la CSM Câmpia Turzii.

De data aceasta, gruparea de sub Meseş întâlneşte ultima clasată din Divizia A1, care a pierdut pe bandă rulantă cele 10 meciuri disputate până acum în campionat.

CSM Câmpia Turzii a obţinut doar un punct în actualul campionat, în partida de pe teren propriu cu Explorări Baia Mare, când a pierdut cu 3 – 2. Suprinzător, gruparea din Câmpia Turzii, care este antrenată de sălăjeanul Marius Ciortea a dat o replică bună Zalăului la partida din tur. Chiar dacă a pierdut cu 3 – 0 sub Meseş, formaţia clujeană a ţinut aproape de adversară în fiecare set, reuşind să treacă de fiecare dată de pragul de 20 de puncte.

Pare însă greu de crezut că CSM Câmpia Turzii poate emite pretenţii în jocul de sâmbătă, în care Volei Municipal Zalău este favorită certă să obţină cele 3 puncte. În acest joc, vicecampioana mai poate face o bună pregătire înaintea primului derby din retur, care va fi pe 25 ianuarie, cu Dinamo Bucureşti.

Partida dintre CSM Câmpia Turzii şi Volei Municipal Zalău are loc sâmbătă, de la ora 18.00. La gruparea clujeană evoluează în continuare şi patru jucători sălăjeni, Gabriel Kis, Dan Remeş, Dan Silvăşan-Paşca şi Marius Ciortea, acesta din urmă fiind şi antrenorul echipei.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1